Elindult a síszezon!!! Jelentkezz most... snowline, az élet havas oldala..

 

 

 

 

 

/ SÍISKOLA \

/ RACING TEAM \

/ TÁBORAINK \

/ TIPPEK \

 

 KEZDŐLAP

KLUBHÁZ / SZÁLLÁS

SÍPÁLYA / BÉRLET

PARTNEREK

SZPONZORÁCIÓ

 

GALÉRIA

 


SÍPÁLYÁK

 

 

Grebenzen a sí régió természetvédelmi területének közepén fekszik és a felvonók a nagy történelmi múltú St. Lambrecht városkából indulnak. A pályák könnyű illetve közepes besorolásúak, igazán meredek pályát nem kínál ez a síterep. A hegyről számos variációval csúszhatunk vissza a felvonók aljához a hosszú, széles, enyhe lejtésű sípályákon. A sípályák mellett egy hat kilométer hosszú szánkópálya nyújt érdekes kikapcsolódást. (www.grebenzen.at)

 

Bérletárak

Pályatérkép

 


Kreischberg a kezdő és profi sízők is megtalálják a számításukat, hiszen a 2200 méter magas hegyen, az ülőszékes és csákányos felvonók mentén kitűnő kék, piros és fekete jelzésű pályák találhatók. Gyermekcsoportoknak ideális síterep, nehéz eltévedni, mert a középállomás, biztos találkozási pontot jelent. A hegyen a gyermekeket különböző érdekességek is várják: dínópark, ugratók, erdei sí ösvények, tubing pálya és egy több kilométer hosszú szánkópálya. (www.kreischberg.at)

 

Bérletárak

Pályatérkép

 

(kicsit magasabb árfekvés, ám a pálya kínálat is bővebb)


Frauenalpe a muraui hegyek között, közvetlenül Murau város felett található. A sí vidék jól kiépített alpesi úton érhető el és a pályákon minden nehézségi fokozat megtalálható. Különösen kedvelt ez a vidék családok és iskolás csoportok körében, mert jól áttekinthető és önmagában zárt terület. A pálya közvetlen közelében egy nagy ifjúsági szálló biztosít pályaszállást 180 férőhellyel az oda látogató iskolai csoportoknak. További érdekesség, hogy egy 8 kilométeres hosszú lesiklópálya vezet egészen a történelmi Murau város kapujáig.

(www.frauenalpe.eu)

 

Bérletárak

Pályatérkép

 

(diákszállás lehetősége; kezdő oktatásra nem javasolt)


Lachtal Stájerország leghóbiztosabb síterepeinek egyike. Schönberg-Lachtal parányi, 1600 méter magasan fekvő falucska a sífelvonók kiindulópontja. A sícentrum fekvése miatt igen hóbiztos, lesiklópályáinak többsége közepes szintű. A sípálya gerincét egy modern 6 üléses felvonó biztosítja, amely alatt széles, jól karbantartott, folyamatosan hóágyúzott sípályák találhatók. A hegyen külön világ várja a gyermekeket indiánsátorral, mászótoronnyal, óriáscsúszdával és hintával. (www.lachtal.at)

 

Bérletárak

Pályatérkép

 

(kicsit kiesik)

 

 

Bérletek

A térség árai a szolgáltatások függvényében változnak (félnapos napos, többnapos, heti és szezon bérletek).

 

A hegyek külön-külön is elegendő szórakozást kínálnak, de akik szeretik a változatosságot és egy egész sírégiót meg akarnak ismerni, kiválthatják a hét nagy muravölgyi síterületre szóló bérletet.

 

A "Murtaler"  

Kreischberg,

Frauenalpe,

Grebenzen,

Lachtal,

Hohentauern,

Turracher Höhe és

Präbichl

síterületekre érvényes.

 

 

 

 

\ Kapcsolat //

\\ impresszum // 2008-09  (c) SecondWind MKSE \\

Website counter